anchetaonline.ro

5 spaţii comerciale scoase la licitaţie de Primăria Curtea de Argeş

de | 23.08.2022 19:30 | Administrație, Economic, Știri

Primăria municipiului Curtea de Argeş a scos la licitaţie contractele pentru închirierea a cinci spaţii comerciale din oraş.

Este vorba despre două spaţii comerciale din metal şi PVC, fiecare de 12 mp, cu destinaţia de vânzare flori, şi alte două chioşcuri de vânzare presă şi carte de câte 6,15 mp situate pe Bdul Basarabilor, precum şi un spațiu situat la parterul imobilului din strada Negru Voda nr. 43A, cu destinaţia de activităţi de birou, prestari servicii sau comerţ, având 22,8 mp.

Care este preţul de pornire pentru fiecare spaţiu

Pentru fiecare florărie prețul de pornire a licitației este de 238 lei/lună, în vreme ce pentru chişcurile de presă preţul minim al închirierii este 78 lei/ lună, iar pentru spatial de birouri – 395 lei/lună. Taxa de participare la licitație este de 100 lei, iar garanția de participare la licitație este stabilită la nivelul contravalorii a 2 chirii, contractele urmând să fie încheiate pe o durată de cinci ani.

Documentaţia de atribuire se poate ridica de la sediul Primăriei Curtea de Argeş, Biroul Comercial si ADPP. Ofertele se pot depune până cel târziu în data de 29 august 2022, ora 10.00, la sediul Primăriei Municipiului Curtea de Arges, din Bulevardul Basarabilor, nr. 99, acolo unde de altfel se va desfăşura, în aceeaşi zi, şi şedinţa publică de deschidere a ofertelor.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cele mai importante străzi din Curtea de Argeş intră în reabilitare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş