Stadionul ”Nicolae Dobrin”, pe masa Guvernului

de | 11.01.2023 08:44 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Național, Pitești, Politic

Un proiect votat de către toți consilierii locali va primi astăzi, 11 ianuarie girul Guvernului, condus de un premier liberal. Construirea noului stadion ”Nicolae Dobrin” se află pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, anunță liberalii argeșeni.

Stadionul va fi finanțat cu fonduri guvernamentale, valoarea aproximativă fiind de 100 de milioane de euro se arată în informarea de presă transmisă de liberalii argeșeni.

”Veste bună pentru iubitorii de fotbal și nu numai, ai Piteștiului! Un proiect votat de către toți consilierii locali va primi mâine (11 ianuarie) girul Guvernului condus de un premier liberal. Construirea noului stadion ,”Nicolae Dobrin” se află pe ordinea de zi a ședinței de mâine (n.r. – astăzi 11 ianuarie 2023). Stadionul va fi finanțat cu fonduri guvernamentale, valoarea aproximativă fiind de 100 de milioane de euro”, a scris Mihai Coteț pe pagina acestuia de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Mihai Cotet

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PNL Argeș: Împreună stabilim bugetele locale pentru 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: