Suseni: Ambulanță răsturnată din cauza poleiului. Firma care trebuia să se ocupe de drum a fost amendată

de | 16.01.2024 12:12 | Județean, Eveniment

Accidentul care a avut loc în această dimineață, în Suseni, unde o ambulanță s-a răsturnat, s-a produs din cauza poleiului.

În urma evenimentului, trei persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Firma care trebuia să se ocupe cu combaterea poleiului a fost amendată de polițiștii argeșeni, cu suma de 16.500 de lei.

În urma verificărilor efectuate de polițistii Formațiunii Rutiere Costești, referitor la împrejurările producerii accidentului de circulație din dimineața zilei de astăzi, 16 ianuarie a.c., a fost luată măsura sancționării contravenționale a societății comerciale ce avea sarcina asigurării stării de viabilitate a părții carosabile pe Drumul județean 659, în condițiile în care partea carosabilă era acoperită cu polei la momentul producerii evenimentului rutier ce face obiectul cercetărilor.”, transmite IPJ Argeș

Reamintim că, în această dimineață, un grav accident rutier a avut loc pe drumul județean 659, în care a fost implicată o ambulanță care transporta doi pacienți pentru dializă.

Din cauza poleiului, șoferul autospecialei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat și cu gardul și poarta de acces ale unui imobil.

În urma accidentului, trei persoane au ajuns la spital. Șoferul autospecialei, un bărbat de 60 de ani, din Pitești, precum și ceilalți doi ocupanți, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Suseni, și o femeie de 69 de ani, din Rociu.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Sursă foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Zi de foc pentru pompierii din întreaga țară! Peste 1.700 de situații de urgență au fost gestionate, în ultimele 24 ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Suseni

Ultimele articole