Un tânăr de 25 de ani a murit şi altul e grav rănit, după ce s-au izbit cu mașina de un TIR

de | 09.12.2023 14:30 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, noaptea trecută, în județul Ilfov. Un tânăr de 25 de ani a intrat cu maşina frontal într-un TIR și a murit pe loc. În autoturism se mai afla încă o persoană care a fost grav rănită și a fost transportată la spital în stare critică. Ambele victime au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

iGnjbe1PI2A 3O - Un tânăr de 25 de ani a murit şi altul e grav rănit, după ce s-au izbit cu mașina de un TIR

Potrivit antena3.ro, tragedia s-a produs vineri noaptea, în jurul orei 22, pe DN2, la km 22+800. Mașina în care se aflau cei doi bărbați a fost lovită de un autotren, în apropiere de localitatea Șindrilița, în județul Ilfov.

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea localităţii Şindriliţa, s-a produs un accident rutier, între un autotren şi un autoturism”, transmite IPJ Ilfov.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat Poliţiştii rutieri din Voluntari, pentru a efectua cercetări, dar și echipaje medicale și pompieri.

Șoferul a murit pe loc

Din păcate, în urma impactului violent, șoferul, în vârstă de 25 de ani, a murit pe loc, iar pasagerul a fost transportat la spital cu răni grave.

Poliţiştii rutieri din Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului din acelaşi autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la faţa locului”, mai precizează IPJ Ilfov.

Impactul cu TIR-ul a fost unul puternic, încât autoturismul a fost distrus complet, iar bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri distanță.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii continuă cercetările, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia.

Sursă foto:observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii au dat amenzi de peste 2,7 milioane de lei, în ultimele 24 de ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov

Ultimele articole