anchetaonline.ro

Tânăr din București, arestat de polițiștii argeșeni într-un dosar de proxenetism

de | 28.05.2023 16:22 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Un tânăr de 24 de ani, din București, cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism a fost arestat vineri, 26 mai, în urma unui Mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Argeș.

Tânărul este unul dintre cei duși la audieri joi, 25 Mai, în urma perchezițiilor efectuate de polițiștii de criminalitate organizată Pitești și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Argeș.

În total, în urma administrării probatoriului în dosarul penal privind săvârșirea de infracțiuni de trafic de persoane și proxenetism, au fost reținuți 7 bărbați, care, în ziua de 26 mai, au fost prezentați de procurori în fața Tribunalului Argeș, iar ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

De asemenea, tot joi, alți 3 bărbați au fost reținuți, într-un dosarul penal privind traficul de droguri, alți 3 bărbați au fost reținuți. Ulterior, ei au fost prezentați de procurori în fața Tribunalului Argeș, iar față de cei 3 fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

foto descriptiv Reporter 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Slobozia: Deși avea ordin de protecție, și-a luat sora la bătaie! Bărbatul a fost arestat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: