anchetaonline.ro

Tânăr de 24 de ani din Bascov, reținut pentru șantaj!

de | 28.06.2022 12:17 | Știri, Eveniment, Pitești

Ieri, în data de 27 iunie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal pe numele unui tânăr în vârstă de 24 de ani din Bascov.

Bărbatul este cercetat privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Din cercetări organelor oficiale, s-a stabilit faptul că inculpatul ar fi amenințat-o pe fosta concubină, o femeie de  32 de ani, cu distribuirea unor fotografii în ipostaze indecente. De asemenea, acesta a folosit acte de violență asupra victimei, în încercarea de a o determina să reia relația.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 28 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

( VIDEO ) Ce a declarat Primarul din Călinești la intrarea în sala de Judecătorie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești