O tânără de 26 de ani, beată și drogată la volan, a lovit șase autoturisme parcate

de | 24.08.2023 14:57 | Național, Eveniment

Străzile din România sunt tot mai nesigure, asta și din cauza șoferilor inconștienți care se urcă drogați sau băuți la volan.

După tragedia din 2 Mai, în care doi tineri au fost uciși de un băiat de 19 ani, care consumase trei tipuri de droguri, unii șoferi  nu realizează gravitatea acestor fapte. La un pas de o nouă tragedie a fost și o tânără din Slatina, miercuri seara.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, aflată sub influenţa alcoolului şi a trei substanţe interzise, a lovit şase maşini parcate pe strada Unirii. Din fericire, de această dată nu au fost persoane rănite.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeaşi localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a avariat şase autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale.”, au transmis reprezentanții IPJ Olt

Deoarece tânăra avea un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a trei substanţe psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD şi T3C KET, relatează jurnalulolteniei.ro

Tânăra a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism.

Fata s-a ales acum cu dosar penal sub săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

sursă foto Info Trafic Slatina

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Controale la sânge efectuate de RAR pe drumurile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Slatina