Tânără vitezomană, lăsată fără permis în Pitești!

de | 31.05.2023 11:29 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

O tânără de 18 de ani, din Pitești, a rămas fără permis pentru trei luni de zile, după ce a fost prinsă circulând cu viteză excesivă.

Ea a fost depistată de polițiștii rutieri în timp ce se deplasa bld. Frații Golești, pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 103 km/h, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h.

În urma faptelor sale, tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, au fost aplicate aproape 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Miting de amploare în Pitești! Profesorii au ieșit în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești