Anunț de interes pentru locuitorii orașului Mioveni!

de | 31.05.2023 11:25 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

  • Informații utile!
Conducerea Primăriei Mioveni a stabilit un program special de funcţionare a unor instituții și servicii subordonate Consiliului Local,
în perioada de minivacanță cuprinsă în intervalul 1-5 iunie.
la Mioveni
În acest context pe 1, 2 și 5 iunie 2023, contribuabilii vor putea achita la ghişee taxele şi impozitele locale, deoarece se va lucra. Programul, în fiecare dintre cele trei zile, pentru plata taxelor și impozitelor este între 8.00 și 13.00.
Totodată, piața Agroalimentară “Dacia” va fi închisă doar în zilele de 4 și 5 iunie 2023, marți, 6 iunie, fiind reluat programul obișnuit al pieței.
la Mioveni
Trebuie reamintit faptul că Parlamentul a decis ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, iar Guvernul a hotărât anul acesta ca ziua de 2 iunie sa fie liberă pentru a se face o ”punte” între mai multe zile libere nelucrătoare declarate prin lege. De precizat că ziua de 5 iunie este tot o sărbătoare legală nelucrătoare – cea de-a doua zi de Rusalii.
Primăria Mioveni mai anunță faptul că în toată această perioadă de minivacanță, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni va asigura servicii de permanență cu echipe de intervenție disponibile non-stop.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole