Târgul Meșterilor Populari! Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșului

de | 21.09.2023 09:07 | Mioveni, Administrație, Din ediția tipărită

Producătorii agricoli și meșterii populari sunt așteptați la Mioveni, la Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșului. Evenimentul, aflat la cea de-a XIV-a ediție, este organizat de Primăria Orașului Mioveni, Consiliul Local Mioveni și Centrul Cultural Mioveni și va avea loc în perioada 29 septembrie – 1 octombrie.

La târg sunt invitați să participe doar comercianții înregistrați și producătorii agricoli atestați.

De asemenea, sunt acceptate doar produsele care fac parte din următoarele categorii: fructe și legume, preparate din carne și lapte (pastramă, semipreparate afumate, brânză, caș, cașcaval  etc), dulceață, zacuscă, murături și alte alimente conservate, vin, must, țuică, afinată și alte băuturi distilate pe bază de fructe, miere, propolis și alte produse apicole, dulciuri de casă (ambalate și certificate, cu termen de valabilitate), produse de artizanat (diverse elemente cioplite în lemn, țesături, broderii, lavandă etc).

Potrivit Centrului Cultural Mioveni, înscrierile se fac până la data de 22 septembrie, la Compartimentul Corp Control Primăria Mioveni, iar mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole