Tragedie pe terenul de sport. Un adolescent a murit în timp ce juca fotbal

de | 26.02.2024 14:15 | Național, Eveniment

O nouă tragedie s-a petrecut pe un teren de sport de la noi din țară. Un adolescent care juca fotbal cu mai mulți tineri pe un teren din localitatea Biled, din județul Timiș a leșinat. Acesta a căzut la pâmânt în stare de inconștiență.

Salvatorii ajunși la locul incidentului au încercat să-i salveze viața. I-au efectuat manevre de resuscitare și l-au transportat la spital însă din păcate acesta a decedat. Avea doar 16 ani.

La data de 25 februarie, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar fi leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență.

 

Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la fața locului îi efectua manevrele de resuscitare.

 

Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă din nefericire acesta a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto descriptiv unsplash.com

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru combaterea delictelor silvice. A plouat cu amenzi!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: