Tragic! Un pompier s-a sinucis în propria casă!

de | 17.03.2023 19:54 | Știri, După locație, Eveniment, Național

Tragedie în Cluj, acolo unde un subofițer al ISU Cluj a fost găsit fără suflare chiar în propria casă.

Bărbatul a recurs la gestul șocant de a se spânzura, iar din păcate, colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el.

 

Un echipaj al serviciului de ambulanță județean a fost solicitat astăzi, în jurul 14.20, pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui subofiţer operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, ce se afla în timpul liber acasă”, informează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Echipajul medical a început imediat ce a ajuns la locuința bărbatului, manevrele de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Acesta a fost găsit fără semne vitale, conform Antena 3 CNN.

La data de 17 martie a.c., în jurul orei 14.20, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Călărași, a decedat, ca urmare a spânzurării, într-o anexă a gospodăriei”, conform Poliției Municipiului Turda.

Surse judiciare au declarat că bărbatul, care se confrunta cu depresia de ceva vreme, a lăsat familiei o scrisoare de adio.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un apartament din Câmpulung este în flăcări! Intervin pompierii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole