Trei tenori ieșeni în concert cu Filarmonica Pitești

de | 08.05.2023 15:25 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Concert vocal-simfonic la Pitești!

concert tenori
Astăzi, 8 mai, de la orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Constantin Grigore, vă dă întâlnire  la un concert vocal-simfonic extraordinar susținut de 3 tenori ieșeni. Aceștia sunt: Andrei Apreotesei, Florin Guzgă și Andrei Fermeșanu.
Concertul se bucură de succes, de la începutul proiectului, în iulie 2022, până în prezent, artiștii profesioniști de operă au susținut spectacole în fața a peste 20.000 de spectatori. Acesta este bazat pe modelul internațional „The Three Tenors”.
Cei trei tenori ieșeni se află într-un turneu în țară, acompaniați de orchestrele simfonice ale orașelor în care se desfășoară concertele.
Aceștia abordează un repertoriu internațional în șapte limbi, celebrele arii din opere și canzonette se îmbină cu fuziunea stilurilor și genurilor muzicale clasice și moderne.
Pentru cei interesați, biletele pot fi achiziționate de pe ateneuiasi.ro și bilet.ro.
Foto: Primăria Pitești

 


 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești | Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole