Tupeu pe 5 tineri din Argeș! Și-au luat ogarii și au plecat la vânătoare!

de | 01.11.2022 16:35 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul nopții trecute, de luni spre marți, 31 octombrie spre 01 noiembrie, organele oficiale de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat pe raza fondului de vânătoare Izvoru-Mozăceni, un autoturism în care se aflau cinci argeșeni.

Acesta era condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Izvoru, în care se mai aflau alți 4 bărbați, cu vârste de 17, 21, 25 și 26 de ani, toți din aceeași localitate. Totodată, alături de ei mai aveau și 3 câini din rasa ogar, cu scopul de a pleca la vânătoare.

Mai mult de atât, în urma verificărilor făcute de către polițiști, s-a descoperit faptul că mașina pe care tânărul de 20 de ani o conducea avea valabilitatea ITP și a poliței RCA expirate.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.370 de lei, după cum urmează:

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.500 de lei, conform art. 48 alin. 1lit. e din Legea 407/2006;

– 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 870 de lei, ca urmare a abaterilor la normele rutiere constatate, (lipsă documente, ITP expirat, RCA expirat și punerea în circulație a unui autovehicul având certificatul de înmatriculare reținut), totodată fiind aplicate măsurile complementare de reținere a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, reținerea în lipsă a certificatului de înmatriculare și 4 puncte penalizare.

 

Foto descriptiv/ sursa: Ziare Botosani

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Terorizat de propriul fiu! Un argeșean de 60 de ani a apelat la polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole