Terorizat de propriul fiu! Un argeșean de 60 de ani a apelat la polițiști

de | 01.11.2022 15:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un bărbat de 60 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a chemat polițiștii, luni, 31 octombrie, de frica propriului fiu.

Pe numele tânărului, în vârstă de 30 de ani, era emis un ordin de protecție, după ce și-a agresat tatăl. Însă, băiatul bătrânului nu a respectat obligațiile impuse și a revenit la locuința tatălui său pe 28 octombrie.

Prin urmare, argeșeanul de 60 de ani s-a văzut obligat să apeleze din nou la ajutorul oamenilor legii.

A fost înregistrat dosar penal pentru „încalcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”.

De asemenea, tânărul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bebeluș a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: