anchetaonline.ro

Anunț de interes pentru pensionarii argeșeni! Bilete noi de tratament!

de | 01.11.2022 16:15 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Bilete noi de tratament balnear!

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță faptul că au fost repartizate un numar de 71 bilete de tratament balnear pentru seria 17 din acest an, cu date de plecare în perioada 16 – 18 noiembrie, în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, 1 Mai, Căciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olanești și Pucioasa.

Pentru cei interesați, eliberarea biletelor se face în perioada 1 – 11 noiembrie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro

De asemenea reprezentanții Casei de Pensii menționează că au ramas 29 de bilete pentru care nu au fost solicitari, în stațiunile:

  • Amara – 10 bilete,
  • Bala – 2 bilete,
  • Buziaș – 3 bilete,
  • Covasna – 10 bilete,
  • Pucioasa – 4 bilete.

În ceea ce privește contribuția individuală a unui bilet de tratament, aceasta este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pentru pensionarii care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câstigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Important de menționat este faptul că biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2022 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

Foto: Digi24

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa de Pensii Arges