anchetaonline.ro

Turiști slovaci ajutați de jandarmii argeșeni

de | 07.07.2022 10:32 | Știri, Eveniment, Județean

  • Turiști ajutați de jandarmii argeșeni!

 

a fost anunțată despre faptul că pe Tranfăgărășan, în apropiere de Valea lui Stan se află o mașină oprită pe marginea carosabilului, cu defecțiuni la roți.

Evenimentul a fost anunțat printr-un apel la numărul unic de urgență 112, seara trecută, în jurul orei 22:00.

Patrula de jandarmi aflată în serviciu s-a deplasat la fața locului, unde a fost găsit autoturismul avariat. Acesta avea probleme la două pneuri din cauza pietrelor căzute pe carosabil.

Persoanele aflate în mașină, patru adulți și un copil, toți de naționalitate slovacă au fost de acord să fie transportate de către jandarmi la o pensiune din zonă, unde au rămas peste noapte.

De menționat că cele cinci persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar autoturismul a rămas parcat în afara părții carosabile.

Recomandăm persoanelor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112, precizează reprezentanții IJJ Argeș. 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Citește articolele pe același subiecte: Jandarmeria Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: