anchetaonline.ro

Hairstilistul Ufuk Cirdi va deveni tătic de fetiță

de | 09.07.2022 20:57 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Hairstilistul Ufuk Cirdi va deveni tătic

 

În această vară, cunoscutul hairstilist, care are un salon ce îi poartă numele în cartierul Frații Golești, va deveni tătic.

Iubita sa este o cunoscută vloggeriță, actriță la bază, Cristina Almășan. Aceasta are propriul său canal de Youtube din 2017, iar în ultimii ani a devenit foarte activă și pe TikTok și Instagram, adunând sute de mii de abonați și urmăritori.

Vestea că vor deveni părinți au dat-o abia pe 1 iunie, de Ziua Copilului, când Cristina Almășan a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram.

Am așteptat cu nerăbdare să strig în gura mare că voi fi mamă și, deși încă n-ai apărut pe lume, simt că te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani, bebelușule!”, a scris Cristina, etalându-și cu mândrie burtica de graviduță.

 

de Ufuk

 

Frumosul cuplu a organizat cu această ocazie o petrecere baby-shower, în care au aflat, alături de invitați și ce sex are bebelușul. „Vestea” dacă va fi fetiță sau băiat le-a fost livrată într-un mod cu totul special. Un avion mic a trecut pe deasupra locului petrecerii lăsând în urma lui o dâră de fum roz, semn că Ufuk și Cristina vor avea o fetiță, ceea ce i-a bucurat foarte mult pe viitorii părinți.

 

de Ufuk

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: