anchetaonline.ro

Hairstilistul Ufuk Cirdi va deveni tătic de fetiță

de | 09.07.2022 20:57 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Hairstilistul Ufuk Cirdi va deveni tătic

 

În această vară, cunoscutul hairstilist, care are un salon ce îi poartă numele în cartierul Frații Golești, va deveni tătic.

Iubita sa este o cunoscută vloggeriță, actriță la bază, Cristina Almășan. Aceasta are propriul său canal de Youtube din 2017, iar în ultimii ani a devenit foarte activă și pe TikTok și Instagram, adunând sute de mii de abonați și urmăritori.

Vestea că vor deveni părinți au dat-o abia pe 1 iunie, de Ziua Copilului, când Cristina Almășan a publicat un mesaj pe contul personal de Instagram.

Am așteptat cu nerăbdare să strig în gura mare că voi fi mamă și, deși încă n-ai apărut pe lume, simt că te iubesc cu toată ființa mea! La mulți ani, bebelușule!”, a scris Cristina, etalându-și cu mândrie burtica de graviduță.

 

de Ufuk

 

Frumosul cuplu a organizat cu această ocazie o petrecere baby-shower, în care au aflat, alături de invitați și ce sex are bebelușul. „Vestea” dacă va fi fetiță sau băiat le-a fost livrată într-un mod cu totul special. Un avion mic a trecut pe deasupra locului petrecerii lăsând în urma lui o dâră de fum roz, semn că Ufuk și Cristina vor avea o fetiță, ceea ce i-a bucurat foarte mult pe viitorii părinți.

 

de Ufuk

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: