Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize

de | 02.06.2022 15:03 | Știri, Lifestyle, Topoloveni

La Dex Residence a fost cea mai tare petrecere atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Ziua Copilului s-a lăsat cu super-distracție la Topoloveni. Bodo (Proconsul), alături de soția sa, Loredana Marin, Atelierul de Joacă au organizat o petrecere de neuitat pentru copiii din Topoloveni și comunele învecinate.

Startul distracției s-a dat la 10.30, iar zona de picnic a DEX Residence a devenit un adevărat loc de festival, plin de culoare și zâmbete. Copiii s-au bucurat de piscine cu bile, un tobogan gonflabil uriaș, fast-food cu crispy chicken, burgeri și chicken wings și un dulce răsfăț cu vată pe băț și înghețată. Nu au lipsit răcoritoarele, iar adulții s-au delectat cu cocktailuri non-alcoolice sau alcoolice, sucuri și fresh-uri pregătite de Old Street 78 by Vasilescu Narcis Catalin, care au putut însoți niște delicioase preparate pe grătar.

De ambianța muzicală s-a ocupat Privent Society, care a venit cu un play-list antrenant pentru toate vârstele.

Bodo, soția sa Loredana Marin și gazdele de la DEX Residence s-au bucurat alături de sărbătoriții zilei și, cei mici, nu au rezistat să nu facă poze cu Bodo. În plus, DEX Residence a venit și cu daruri pentru copiii prezenți, peste 100 de micuți primind câte un cadou.

Ziua a fost una memorabilă și organizată excepțional, fiind o idee care merită să fie repetată!

dex2 1 - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize dex8 1 - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize dex10 1 - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize - Un 1 Iunie de neuitat la DEX Residence, alături de Bodo și alte surprize

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni

Ultimele articole