Accident feroviar grav! O femeie a intrat în stop cardio respirator și un bărbat este încarcerat

de | 25.03.2023 20:43 | Știri, Eveniment, Național

Un accident feroviar grav a avut loc în această seară în gara din Galați, acolo unde o locomotivă a izbit vagonul unui tren de călători.

În urma impactului au rezultat patru victime, două fiind în stare gravă.

O femeie se află în stop cardio respirator iar un bărbat a rămas încarcerat.

Din informații aflăm că impactul ar fi avut loc din cauză sistemului de frânare al locomotive care s-ar fi defectat.

La data de 25 martie 2023, în jurul orei 19:19, la Gara CFR Galați a avut loc un accident feroviar, după ce la o locomotivă s-ar fi defectat sistemul de frânare și a lovit un vagon de călători, la trenul care se forma cu destinația Galați – Buzău. Sunt 4 persoane rănite, dintre acestea doi călători, o femeie care a intrat în stop cardio respirator și un bărbat care a rămas încarcerat, precum și șeful de tren și mecanicul locomotivei. Intervin cei de la ISU Galați și polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Galați”, au precizat reprezentanții IPJ Galaţi, potrivit Antena3.

Oamenii legii împreună cu reprezentanții CFR vor face o anchetă în acest caz.

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR