Premierul Japoniei transmite că un alt război ar putea fi declanșat în Asia!

de | 09.05.2022 17:35 | Național, Politic

Premierul Japoniei, Fumio Kishida a susținut săptămâna trecută, că un alt război, de proportia celui din Ucraina ,ar putea începe. Acest fapt este posibil dacă puterile din regiune nu acționează în tandem pentru ca pacea și stabilitatea să fie păstrate. Acest război ar putea fi declanșat în Asia de Est.

Acesta a făcut declarația alături de prim-ministrul brtitanic, Boris Johnson, în timpu unei vizite la Londra.

Kishida sustine faptul ca e momentul în care țările G7 sa își solidifice unitatea.

Colaborarea între țările care împărtășesc valori universale devine vitală. Trebuie să colaborăm cu aliații noștri și cu țările cu aceleași principii și niciodată să nu tolerăm o încercare unilaterală de a schimba starea de fapt prin forță în zona indo-pacifică, mai ales în Asia de Est. Asia de Est ar putea să fie Ucraina, mâine”, a spus prim-ministrul.

Tawanul și-a ridicat nivelul de alerta de când a început invazia rusească, 24 februarie, temandu-se de posibile invazii din partea Chinei. Pe de alta parte, încă nu exista semne care sa ateste faptul ca Beijingul are ca plan o invazie.

Citeste, de asemenea, pe anchetaonline.ro

valeca nuclearelectrica

Şerban Valeca – numit administrator al Nuclearelectrica

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ucraina

Ultimele articole