anchetaonline.ro

Un comisar de poliție argeșean a murit! S-a înecat, în timp ce era la pescuit

de | 14.09.2022 14:32 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Final tragic pentru un comisar de poliție din Curtea de Argeș! Marius Florescu, în vârstă de 44 de ani, și-a găsit moartea în timp ce era cu prietenii, la pescuit.

Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, în Dunăre. El a fost dat dispărut, iar ulterior, în urma căutărilor a fost găsit decedat.

Anunțul a fost făcut de către colegii argeșeanului, pe pagina de Facebook „Polițiști – Uniți Suntem Puternici”, care și-au exprimat regretul cu privire la acest eveniment nefericit:

⬛ #DECES ⬛ #DGPMB ⬛
Comisarului de poliție Florescu Marius Ionel din cadrul Secției 24 DGPMB, care a căzut în apele Dunării, a fost găsit înecat.
Dumnezeu să-l odihnească!
Condoleanțe familiei!”, este mesajul polițiștilor.

Comisarul își desfășura activitatea la Secția 24 de Poliție din București.

El va fi înmormântat astăzi în localitatea sa natală, Ciofrângeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marius Postelnicescu va fi înmormântat sâmbătă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: