anchetaonline.ro

Un enoriaș „special” a ajuns la Mănăstirea Lainici cu … elicopterul

de | 19.11.2022 15:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Întâmplare ieșită din comun la o mănăstire din România! Un enoriaș „special” a ales să vină la Mănăstirea Lainici din județul Gorj cu elicopterul.

Evenimentul, relatat de presa locală, a surprins pe toți cei aflați în acele momente la lăcașul de cult. Imagini de la fața locului au fost surprinse de TV Sud. Nimeni nu știa, inițial, cine a ajuns la rugăciune la bordul unui elicopter, ulterior dezvăluindu-se și identitatea persoanei în cauză. Conform TV Sud, personajul special este Răzvan Bucuroiu, director editorial la Lumea Credinței, care ar fi fost întâmpinat chiar de către starețul Mănăstirii Lainici.

Mai mult, pentru a primi credinciosul, circulația a fost blocată în zonă cu scopul facilitării aterizării elicopterului.

După ce au apărut în spațiul public imaginile cu apariția inedită, oamenii legii au anunțat că vor face cercetări în acest caz.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.”, a transmis IPJ Gorj.

Foto TV Sud

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale pentru români! Banii vor intra înainte de Crăciun

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: