anchetaonline.ro

Un nou magazin Radic Star în cartierul Eremia Grigorescu, Pitești

de | 28.02.2022 13:02 | Economic

 

 

 

 

Radic Star magazin eremia grigorescuCompania argeșeană RADIC STAR își continuă strategia de a veni cât mai aproape de clienții săi. Un nou magazin cu preparate excepționale a fost inaugurat săptămâna trecută în cartierul Eremia Grigorescu din Pitești. Datorita noului concept de magazine proprii, localizate atât în județul Argeș, în orașele Pitești, Mioveni și Costești, cât și în București, consumatorii se pot aproviziona zilnic cu carne și preparate din carne proaspete și de cea mai înaltă calitate.

Amenajat pe o suprafață generoasă, spațiul comercial poartă același design de bun-gust, care a devenit imaginea RADIC STAR, fiind folosite finisaje și accesorii premium, construite pe o viziune originală și modernă. Este o adevărată încântare să îți faci cumpărăturile în noul magazin, unde produsele sunt expuse vizibil, iar personalul este bine instruit pentru a oferi sfaturi și indicații privind produsele aflate la vânzare.

Sortimentația noului magazin este variată, iar punctul forte îl reprezintă prospețimea și calitatea produselor și a preparatelor din carne marca RADIC STAR.

Compania RADIC STAR este unul dintre cei mai importanți producători de carne și preparate din carne și își extinde constant rețeaua cu puncte de desfacere a propriilor produse.

Cea mai variată gamă de produse realizată special pentru tine!

RADIC STAR aduce bunătăți din carne pe masa argeșenilor încă din 1993. Treptat, gama de produse s-a îmbogățit, ajungând în prezent la peste 100 de sortimente, pentru toate gusturile. Zilnic sunt produse peste 30 de tone de preparate din carne, care se distribuie în 7 județe, respectiv Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj și în București. În „meniul” RADIC STAR, gurmanzii pot găsi materie primă pentru orice rețetă culinară, pentru orice masă de familie sau festivă: afumături, carne tocată, carne proaspătă de porc sau de oaie, cârnați, mezeluri reunite sub diferite game, preparate din pui sau porc, preparate pentru grill și specialități. Acestea se găsesc atât în marile lanțuri de supermarketuri, cât și în magazinele proprii din Pitești (Piața Trivale, Piața Ceair, str. Exercițiu, Piața Găvana), Ștefănești și București, Piața Obor.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eremia Grigorescu | Mioveni | Pitești