S-a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere! Ce a pățit un argeșean

de | 09.03.2023 16:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

S-a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere! Ce a pățit un argeșean

Un argeșean, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Merișani, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu deține permis auto.

Bărbatul a fost prins pe 8 martie, în jurul orei 11:00, pe DJ 704H, în Merișani. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov l-au depistat pe bărbat, în timp ce se afla la volanul autoturismului, chiar dacă nu este deținător de carnet de conducere. Mai mult, oamenii legii au constatat că mașina pe care o conducea avea autorizația de circulație provizorie expirată.

În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul în cauză avea valabilitatea autorizației provizorii expirată din luna ianuarie 2023, iar conducătorul auto nu este deținător de permis de conducere.”, transmite IPJ Argeș. Prin urmare, a fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-au produs faptele.

Nu este singurul argeșean care a fost prins conducând fără permis. Un tânăr de 23 de ani, din Bughea de Jos, a fost depistat de polițiștii Biroului Ordine Publică Câmpulung pe strada Negru Vodă din Câmpulung, în timp ce conducea o mașină, fără a fi posesor de permis auto. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Bărbat cercetat penal pentru infracțiuni la regimul rutier

Un alt argeșean este cercetat după ce comis două infracțiuni de conducere fără drept și una de conducere a unui autovehicul fals. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Stoenești.

Faptele pentru care s-a ales cu dosar penal au fost făcute în luna noiembrie a anului 2021. Potrivit cercetărilor, desfășurate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, la începutul lunii noiembrie 2021, argeșeanul a fost prins conducând o autoutilitară pe DN 72A, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, deși nu deținea permis de conducere.

Câteva săptămâni mai târziu, pe 22 noiembrie, el a fost prins conducând o altă autoutilitară în municipiul Câmpulung, deși evident, nu avea permis nici de această dată. Mai mult, autovehiculul la volanul căruia se afla avea montat o plăcuță cu un număr de înmatriculare fals.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 06 noiembrie 2021, în jurul orei 10:00, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat pe cel în cauză conducând oautoutilitară pe DN 72A, pe raza comunei Valea Mare Pravăț, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în ziua de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 15:30, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat pe cel în cauză conducând o autoutilitară pe str. Cuza Vodă de pe raza municipiului Câmpulung, fără a deține permis de conducere și având montată o plăcuță cu un număr de înmatriculare provizoriu, care nu era aferentă autovehiculului condus de bărbat”, menționează polițiștii argeșeni.

Acum, argeșeanul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept (două acte materiale) și conducere a unui autovehicul cu număr fals, iar dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lânfă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: A fost găsit în timp ce își bătea soția de polițiștii care veniseră să îl ridice pentru o altă infracțiune!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole