USR-iștii au împărțit ziare și au stat de vorbă cu cetățenii în Expo Parc

de | 01.11.2022 13:07 | Știri, Județean, Pitești, Politic

USR-iștii continuă campania “USR te ascultă”, campanie prin care doresc să afle problemele cu care se confruntă argeșenii.

Vineri după-amiază aceștia au putut fi văzuți stând de vorbă cu cetățenii și împărțind ziare în Expo Parc.

 

USR

Printre persoanele prezente se afla și consilierul local al municipiului Pitești, Violeta German, care a punctat următoarele aspecte:

 

Campania ,,USR te ascultă” face parte din strategia de interacțiune la firul ierbii, a cunoașterii dorințelor piteștenilor și a identificării problemelor cu care se confruntă fiecare cartier.

 

Constatăm aceste probleme cu ajutorul cetățenilor, iar împreună cu colegii mei le discutăm în ședințele de Consiliu Local și încercăm să găsim cea mai bună modalitate pentru rezolvarea lor.

 

Un alt scop al campaniei este acela de informare a locuitorilor despre realizările noastre, atât în mod direct cât și prin ziarul nostru, unde oamenii pot citi despre aleșii locali și județeni ai USR, despre propunerile pe care ei le fac în ședințele de CL, prin care se urmărește îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor, modernizarea și înfrumusețarea UAT-urilor în care locuiesc.”

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minivacanță de 5 zile pentru români

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole