anchetaonline.ro

Valea Danului. 7,4 milioane de lei, pentru asfaltarea unor drumuri locale

de | 19.12.2022 12:32 | Știri, După subiect, Județean, Politic, Rural

Vasile Preda, primarul din Valea Danului este primul edil liberal din Argeș care semnează contractul de finanțare pe Anghel Saligny, anunță liberalii în comunicatul transmis. Acesta a fost invitată, astăzi, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, pentru semnarea contractului în valoare de aproape 7,4 milioane de lei, în vederea asfaltării unor drumuri de interes local.

Sursa foto PNL

”Felicitări, domnule primar Vasile Preda pentru implicarea în dezvoltarea și modernizarea localității pe care o conduceți. Sunteți pentru toți un exemplu al succesului administrațiilor publice conduse de liberali. Aveți întreg suportul din partea președintelui PNL Argeș, Alina Gorghiu și a conducerii județene. Planul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, elaborat de Guvernul condus de Nicolae Ciucă este destinat dezvoltării comunităţilor locale, fie că vorbim de modernizarea infrastructurii rutiere, de dezvoltarea reţelelor de apă, canal sau de extinderea reţelelor de gaze naturale la nivelul comunităţilor”, potrivit sursei citate.

Sursa foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cosmin Petrescu: ”prețurile propuse sunt din altă lume”

Citește articolele pe același subiecte: Valea Danului
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: