Verificări făcute de polițiștii piteșteni la un eveniment public. Au fost aplicate sancțiuni!

de | 18.02.2024 18:23 | Pitești, Eveniment

Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Pitești, au desfășurat în noaptea de 16 spre 17 februarie  activități la un eveniment public de pe raza de competență.

Oamenii legii au acționat cu scopul asigurării ordinii și siguranței publice precum și pentru prevenirea faptelor contra patrimoniului public și privat, prevenirea faptelor ce aduc atingere vieții, sănătăpții și integrității corporale, precum și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Au fost legitimate, în cadrul activităților, un număr de 52 de persoane au fost verificate și 33 de autovehicule. Totodată au fost realizate și 33 de testări cu aparatele din dotare.

În urma abaterilor constatate, au fost date șase sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 660 de lei, ca urmare a unor abateri la regimul circulației, fiind aplicată și măsura complementară a reținerii unui certificat de înmatriculare (valabilitatea ITP expirată), precizează reprezentanții IPJ Argeș.

Din informații mai aflăm că oamenii legii au întocmit un dosar penal în urma depistării în trafic a unui șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice.

 

Foto descriptiv: bihon.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Petre Măsală, cel mai vârstnic călușar din țară – condus astăzi pe ultimul drum

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș