anchetaonline.ro

Veste bombă pentru șoferi! Benzina s-a ieftinit din nou!

de | 12.12.2022 12:53 | Știri, Economic, Național

Benzina s-a întors la prețul din 2021 după ultima ieftinire. Conform datelor Plinul.ro, cea mai ieftină benzină standard a ajuns la prețul de 6,61 lei pe litru în România, însă cu compensarea de 50 de bani oferită de stat reiese un preț de vânzare 6,11 bani pe litru.

Potrivit Digi24, ultima dată când a fost înregistrat acest preț în România, a fost în data de 29 decembrie, când un litru de benzină standard se vindea cu 6,10 lei.

Războiul din Ucraina a declanșat majorarea bruscă a prețurilor la carburanți, ajungând în doar câteva săptămâni la peste 8 lei pe litru (11 martie).

Potrivit sursei citate, operatorii stațiilor de alimentare au efectuat, în ultimele două săptămâni, o serie de ieftiniri care au scăzut aproape 1 leu din prețul de vânzare al benzinei.


Foto Hotnews.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Veste! Se decontează transportul pentru copiii care fac naveta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: