Veste! Se decontează transportul pentru copiii care fac naveta!

de | 12.12.2022 11:53 | Știri, Economic, Național

Toți elevii care fac naveta vor putea beneficia de decontarea transportului. Sumele vor fi diferite în funcție de distanța parcusă de casă până la unitatea de învățământ, potrivit impact.ro.

Mai mult de atât, în luna decembrie se vor deconta cheltuielilor făcute cu transportul în luna noiembrie, dar și plata pentru luna în curs, în această privință.

Astfel, elevii care învață în altă localitate decât cea de domiciliu – pot primi până la 342 de lei de luni, 12 decembrie, conform Ordinului de ministru 6.376 din 7 decembrie 2022, publicat joi seară în Monitorul Oficial, informează edupedu.ro.

Conform sursei citate, „pentru luna decembrie 2022, sumele forfetare se vor acorda în perioada 12—16 decembrie 2022.”, iar „decontarea sumelor aferente lunii noiembrie 2022 se va face până la data de 15 decembrie 2022”.

Potrivit sursei citate, pentru distanţe de până la 3 kilometri suma acordată este de 60 lei/lună, iar pentru distanţele ce depăşesc 3 kilometri, suma se suplimentează cu 6 lei/lună.

Foto descriptiv

Foto Debanat

Citiți, de asemenea, pe anchetalonline.ro

Ce români vor primi carduri pentru plata facturilor la energie și gaze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole