Veste bună pentru fanii Simonei Halep! Tenismena va juca la Roland Garros

de | 25.04.2023 08:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Veste bună pentru fanii Simonei Halep! Tenismena va juca la Roland Garros

Simona Halep va juca în cadrul turneului Roland Garros, turneu pentru care va primi wild-card oferit de Federația Franceză de Tenis.

Anunțul a fost făcut, luni, chiar de Ion Țiriac scrie prosport.ro

Logica ar fi… ce o să facă oamenii ăștia dacă nu le e prea frică de fundul lor?! După război, or să spună «Domne, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă! Du-te mâine și joacă!» Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace!” a declarat Ion Țiriac pentru sursa citată

Această veste uriașă atât pentru ea, cât și pentru fani vine chiar înaintea procesului pentru dopaj.

Primul verdict al procesului pentru dopaj va avea loc, pe 30 aprilie, la Londra și va fi pronunțat de Tribunalul Sport Resolutions .

În urmă cu șapte luni, tenismena a fost suspendată, deoarece a ieșit pozitivă la testul de dopaj de la US Open.

Simona Halep a fost acuzată că a folosit Roxadustat, substanță administrată, de regulă, bolnavilor de anemie. Agenția Mondială Anti-Doping interzice această substanță sportivilor deoarece le crește rezistența la efort.

Tenismena nu a fost ajutată de consumul acestei substanțe, ea fiind eliminată de Daria Snigur, din Ucraina, încă din runda inaugurală la US Open.

După ce a primit această veste, Simona Halep și-a făcut bagajele si acum se află deja la Nisa unde se va antrena pentru turneu. Antrenamentul se va desfășura la academia antrenorului său, Patrick Mouratoglou în următoarele patru săptămâni.

sursă foto zf.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Premieră în România! Lefties deschide primul magazin

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Halep