(VIDEO) Percheziții de amploare! Activități ilegale în domeniul deșeurilor

de | 25.04.2023 08:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

(VIDEO) Percheziții de amploare! Activități ilegale în domeniul deșeurilor

Sunt percheziții de amploare, marți dimineață, în Dâmbovița, într-un dosar care vizează suspecți de evaziune fiscală și incendierea deșeurilor.

La fața locului intervin și polițiști ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice și inspectoratelor de poliție județene Argeș, Ilfov și Prahova.

Potrivit anchetatorilor, sunt puse în aplicare 34 de mandate de percheziție, descinderile efectuate de Garda de Mediu și IPJ Dâmbovița având loc în localitatea Bălteni, la 22 de firme și 13 persoane fizice.

Conform cercetărilor, din 2022 și până în prezent, persoanele bănuite au omis să evidențieze sau să declare banii obținuți din colectarea materialelor feroase și neferoase provenite din dezmembrarea ilegală de vehicule.

Bănuiții ar fi incendiat bunurile dezmembrate, în vederea valorificării, astfel poluând mediul înconjurător.

În cadrul acțiunii, sunt angrenați polițiști ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice și inspectoratelor de poliție județene Argeș, Ilfov și Prahova.

În sprijinul acestora, se află echipe formate din comisari de la Garda Națională de Mediu și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.”, transmit anchetatorii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au apărut materiale video cu amorul din secția de poliție din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: