Veste bună! Vom merge cu autobuzul la ZOO Pitești

de | 22.07.2023 10:35 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Conducerea administrației locale din Pitești anunță că se fac eforturi pentru a se implementa și cele două trasee care vor deservi comuna Moșoaia. Practic, unul dintre tasee, cel spre Ciocănăi va deservi și Grădina Zoologică din Pitești.

În cadrul unltimei conferințe de presă de la Primăria Pitești, Cristian Gentea, a explicat că ”se fac eforturi” pentru ca autobuzele si microbuzele care au fost licitate de către Publitrans să ajungă cât mai repede pentru că ”avem nevoie pentru al cincelea traseu de pe Ștefănești, dar și pe cel pentru Ciocănăi”. Astfel, până la finele anului în curs se dorește implementarea celor două trasee care vor deservi comuna Moșoaia, ”pe partea spre Ciocănăi necesitând de asemenea un autobuz de mici dimensiuni – microbuz, iar pe Moșoaia autobuz”. Traseul spre Ciocănăi va deservi și Grădina Zoologice din Pitești având punct de îmbarcare/debarcare călători în acea zonă.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Grădina Zoologică își prelungește programul de vizitare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești