Vești noi de la meteorologi! Cum va fi vremea în aprilie

de | 22.03.2024 10:47 | Național, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 25 martie – 22 aprilie 2024. Meteorologii vin cu vești bune.

Finalul lunii martie și începutul lunii aprilie vor fi caracterizate prin temperaturi peste normalul perioadei.

Iată cum va fi vremea în următoarele săptămâni:

Vremea în săptămâna 25.03 – 01.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice, nordice și local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 01 – 08.04.2024

Prima săptămână din aprilie va aduce temperaturi mai mari decât va fi normal pentru intervalul 1 aprilie – 8 aprilie 2024. Va fi mai cald decât ne așteptăm în toate regiunile din România, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

În ceea ce privește regimul pluviometric, acesta va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării.

Vremea în săptămâna 08 – 15.04.2024

În intervalul 8 aprilie – 15 aprilie, temperaturile vor mai scădea, însă vor fi prietenoase. Valorile termice vor în jurul celor normale pentru perioada în care ne aflăm, la nivelul întregii ţări.

Potrivit specialiștilor ANM, cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 15 – 22.04.2024

Vom avea parte de temperaturi apropiate de cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, însă vom avea parte și de ploi.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, local, în regiunile centrale şi estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Foto descriptiv istockphoto.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav provocat de un adolescent de 16 ani. A furat mașina părinților și a izbit-o de un copac

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole