Vezi cum a decurs Ziua Mediului la Mioveni!

de | 05.06.2022 10:34 | Știri, Administrație, Județean

În decursul zilei de sâmbătă, 4 iunie 2022, în orașul Mioveni, aproximativ 200 de voluntari din au răspuns invitației de a participa la acțiunea de ecologizare, organizată pentru a marca, în avans, Ziua Mondială a Mediului.

Tinerii au avut la dispoziţie, din partea Primăriei, mănuşi de protecție şi saci de plastic. De asemenea, angajații de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL au asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate din toate zonele din oraș.

ziua mediului mioveni - Vezi cum a decurs Ziua Mediului la Mioveni!

La această acțiune a participat și un grup de deținuți din cadrul Penitenciarului Mioveni, care au cosit și ecologizat zona verde din jurul complexului penitenciar.

Astfel, conducerea Primăriei dorește să le mulțumească atât voluntarilor, cât și instituțiilor care au răspuns acestei inițiative civice!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ministrul vrea un BAC complet diferit! Aflați cum se dă BAC-ul în alte ţări!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni