Viceprimarul Mihai Mihăilescu susține introducerea unei mese calde în școlile din Pitești

de | 28.06.2023 15:53 | Știri, Din ediția tipărită, Pitești, Politic

În cadrul celei mai recente conferințe de presă, Mihai Mihăilescu, viceprimarul USR al Piteștiului, a prezentat o serie de proiecte pe care echipa sa le susține la nivelul municipalității piteștene.

Primul dintre acestea se adresează noii generații și vizează înființarea unui Consiliu consultativ pentru tineret, care va ajuta Piteștiul să devină capitala tineretului în 2025.

De asemenea, viceprimarul a anunțat că se are în vedere introducerea unui proiect-pilot pentru asigurarea de mese calde în școli.

”Unitățile de învățământ vor fi desemnate după o consultare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș.”, a explicat domnia-sa, anunțând că Școlile ”Tudor Arghezi” și ”Tudor Mușatescu” au fost alese pentru proiectul-pilot.

Finanțarea ar urma să fie susținută de Consiliul Local Pitești și va consta în12 lei /zi pentru fiecare elev.

”În același timp, încurajăm utilizarea energiei regenerabile prin facilități fiscale pentru cei care instalează panouri fotovoltaice.”, a mai declarat Mihai Mihăilescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR Argeș refuză să le dea membrilor de partid locuri de muncă la stat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole