anchetaonline.ro

Victima din accidentul de la Mărăcineni este în continuare la ATI! Femeia este intubată

de | 23.04.2022 17:48 | Știri, Eveniment, Județean

Femeia de 62 de ani din accidentul de la Mărăcineni se află în continuare la secția ATI, este intubată.

Reamintim faptul că aceasta s-ar fi angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită de o mașină. Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Județean Pitești, cu multiple traumatisme.

 

La volan era o femeie din Curtea de Argeș

La volan se afla o șoferiță din Curtea de Argeș, care se deplasa pe DN 73, în Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești.

Conform polițiștilor, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase alcool.

Aceasta s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul rutier.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că o femeie de 62 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mărăcineni, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, a accidentat o (altă) femeie, în vârstă de 62 de ani, din Mărăcineni, care s-ar fi angajat în traversare pe marcajul pietonal, din stânga spre dreapta, privind sensul de mers spre Pitești.

În urma accidentului, victima a fost transportată la spital, din păcate starea acesteia fiind gravă”, au transmis la acel moment reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

accident-grav- la maracineni

 


Dacă tot plouă, citește, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni