(VIDEO) Alt agresor sexual în autobuz! Poliția caută una dintre victime! Dați share!

de | 15.03.2024 15:01 | Județean, Eveniment

Un nou caz de agresiune sexuală a avut loc în autobuzele de pe raza municipiului Pitești. Poliția cere și de această dată ajutorul populației pentru a găsi una dintre victime.

Mai mulți tineri sunt acuzați de o minoră că au îmbrâncit-o, au umilit-o, iar unul dintre ei, un tânăr de 17 ani, din Bradu, a pipăit-o în zonele intime. Și nu este singura, o altă fată a avut parte de același tratament.

Faptele au avut loc pe 02 martie, în jurul orei 19:00, în autobuzul de pe linia 7B, ce se deplasa dinspre Centru spre cartierul Craiovei, evenimentele având loc în apropiere de stația ,,Negoiu”.

Agresiunile au fost surprinse de camerele video din autobuz.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 martie a.c., în jurul orei 19:00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din Pitești, mai mulți tineri s-ar fi manifestat agresiv față de o minoră de 17 ani, împrejurare în care un tânăr de 17 ani, din comuna Bradu, ar fi atins-o în zonele intime.”, transmite IPJ Argeș

Imaginile au ajuns în atenția Poliției care a deschis o anchetă, iar oamenii legii fac din nou un apel public pentru a o găsi pe a doua victimă care deocamdată nu a depus plângere.

În contextul cercetărilor aflate în desfășurare în cauza penală de mai sus, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări pentru identificarea unei a doua posibilă victimă, care, în aceleași împrejurări cu persoana vătămată ce a formulat plângere, s-a aflat în același autobuz (linia 7B, ce se deplasa pe relația Centru spre cart. Craiovei, evenimentul având loc în apropiere de stația ,,Negoiu”), respectiv care ar fi fost agresată de aceleași persoane, în aceleași împrejurări.

Astfel, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești transmit un apel public, prin care solicită celei de-a doua tinere, posibil având calitate de persoană vătămată, să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Pitești, în vederea clarificării situației de fapt, în legătură cu aspectele ce fac obiectul cercetărilor în cauza penală amintită.”, transmite IPJ Argeș

În cursul zilei de ieri, 14 martie, tânărul de 17 ani, din Bradu, a fost la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului el a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, minorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Tânăra în cauză, sau persoanele care pot da relații cu privire la tânăra la care se face referire, sunt rugate să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești – Biroul de Investigații Criminale Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

Reamintim faptul că, un caz similar a avut loc în luna ianuarie, tot într-un autobuz de pe raza municipiului Pitești. Este vorba despre o tânără care a fost agresată sexual și trântită din autobuz de un bărbat de 26 de ani. Acesta a fost arestat la începutul acestei luni.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Foto: captură video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Descinderi în Piața Ceair! Contrabandiștii de țigări- în vizorul polițiștilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole