(VIDEO) O autoutilitară a zburat de pe pod direct în râu la Câmpulung

de | 23.02.2024 10:18 | Județean, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în cursul nopții, în jurul ore 03:46, pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Câmpulung.

Din primele informații, un tânăr de 18 ani, din Brașov, cu permisul abia luat, circula cu viteză foarte mare, iar la intrarea pe pod nu a mai stăpânit mașina, care s-a răsturnat în apă.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice pentru prevenirea incendiilor, dar și un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor.

Din păcate, în urma impactului, tânărul de 18 ani a fost rănit, acuzând dureri la piciorul stâng. El a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior nu a fost necesar transportul la spital.

Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex masculin, în vârstă de 18 ani, care acuza dureri la membrul inferior stâng. În urma evaluării, nu s-a pacientul nu a avut nevoie de transport la spital.”, transmite ISU Argeș

La locul cu pricina, pompierii au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

19bef86d 3110 44f1 91c6 b232ef3b093d - (VIDEO) O autoutilitară a zburat de pe pod direct în râu la Câmpulung

Foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doliu în familia Oanei Roman!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole