anchetaonline.ro

(VIDEO) Imagini șocante cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-au luat la bătaie în stradă

de | 24.09.2022 19:39 | Știri, Lifestyle, Național

  • Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în stradă!

 

Scandal de proporții între Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Aceștia au fost implicați ieri, 23 septembrie, într-un incident în urma căruia au ajuns la secția de poliție din Snagov

Ana Maria Prodan declara ieri că fostul ei soț ar fi lovit-o iar ea a încercat doar să se apăre, atât pe ea cât și pe copilul lor. Totodată Laurențiu Reghecampf a negat faptul că ar fi făcut acest lucru.

Cei doi s-au ales cu dosare penale și au primit ordin de protecție unul împotriva celuilalt, în urma acestui scandal.

 

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

 

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

 

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

 

Ana Maria Prodan le-a spus polițiștilor că fostul ei soț a intrat în casa lor din Snagov unde a tras-o de păr și a lovit-o. În același timp antrenorul a fost văzut cu un ochi vânăt.

 

Ana Maria Prodan și sotul

Foto: prosport.ro

Referitor la acest scandal Laurențiu Reghecampf a declarat pentru gândul.ro următoarele:

 

Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța.

 

El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

 

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a precizat acesta.

 

Ana Maria Prodan și sotul

 

De cealaltă parte, Ana Maria Prodan a făcut declarații după audieri, în care a recunoscut faptul că l-a lovit pe fostul soț dar a subliniat că doar pentru a se apăra. În același timp a lansat acuzații și la adresa poliției.

 

Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba.

 

Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare.

 

Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități.

 

Același poliţist care acum câteva luni mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată.

 

Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima dată măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară”, a declarat aceasta după audieri.

 

Ana Maria Prodan și sotul

 

Astăzi 24 septembrie au apărut imagini cu cei doi cu o bătaie în plină stradă, incidentul având loc chiar în fața vilei de la Snagov. În imaginile care au fost filmate cu un telefon mobil se vede clar cum aceștia își împart palme și pumni.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

 

Care este motivul acestui scandal?

Se pare că Anamaria Prodan a fost luată la întrebări de fostul șoț, acesta ar fi cerut explicații referitoare la mesajele trimise de aceasta sutelor de invitați la botezul fiului antrenorului cu Corina Caciuc, mesaje în care Laurențiu Reghecampf era denigrat. Botezul este programat pentru mâine, 25 septembrie, precizează Prosport.

Reamintim faptul că cei doi s-au despărțit anul trecut, după un mariaj de 15 ani iar la acest moment el este implicat într-o relație cu o tânără de 29 de ani pe nume Corina cu care are un copil.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Maria Prodan | Ion Micu | Laurențiu Reghecampf