(Video) A ars o locuință din localitatea Nucșoara!

de | 05.11.2023 10:55 | Județean, Eveniment, Importante

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au fost alertați noaptea trecută cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Nucșoara.

 

Ajunși la fața locului aceștia au constat că incendiul se propagase la întreaga construcție, în suprafață totală de 150 mp, fiind afectate bunurile din interior, tâmplăria și acoperișul.

Din fericire nu au fost victime, locatarii evacuându-se la timp din casă.

WhatsApp Image 2023 11 05 at 10.50.10 - (Video) A ars o locuință din localitatea Nucșoara!

La fața locului au acționat pompierii pentru localizarea și lichidarea incendiului, precum și pentru a evita extinderea flăcărilor la două case învecinate, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, alături de un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) al localității Domnești și personal al SVSU Nucșoara.

WhatsApp Image 2023 11 05 at 10.50.11 - (Video) A ars o locuință din localitatea Nucșoara!

Totodată, au fost prezenți și paramedicii SMURD cu o ambulanță de tip B2, pentru a asigura primul ajutor calificat la nevoie.

ISU Argeș informează: „Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat.”

 

Foto / Video: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole