(VIDEO) Operațiunea ROADPOL Speed Marathon în Argeș- amenzi de peste 41 000 lei, 17 permise reținute

de | 21.04.2023 21:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Operațiunea ROADPOL Speed Marathon în Argeș- amenzi de peste 41 000 lei, 17 permise reținute

Operațiunea ROADPOL Speed Marathon a avut loc astăzi, 21 aprilie și în județul Argeș privind respectarea regimului legal de viteză.

Acțiunea se desfășoară la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române, precum și la nivelul tuturor statelor care sunt membre ale Organizației Polițiilor Rutiere Europene ROADPOL.

Astfel polițiștii argeșeni au fost prezenți pe arterele rutiere din județ, desfășurând activități pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea vitezei excesive.

Reamintim că viteza, sub toate formele sale, constituie principala cauză generatoare de evenimente rutiere din care rezultă rănirea persoanelor implicate. Cu atât mai mult, atunci când există și alți factori de risc, potențialul producerii unui accident crește exponențial ” transmit reprezentanții IPJ Argeș

În urma acțiunilor din ultimele 24 de ore, oamenii legii au aplicat 187 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 41.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 17 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

foto captură

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic infernal pe DN7 Pitești-Sibiu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole