Vineri – dezbaterea importantă la Pitești. ”Cancerul nu mai trebuie să fie o condamnare la moarte!”

de | 15.06.2023 13:31 | Știri, Județean, Național, Pitești, Politic

Vineri de la ora 14:00, la Hotel Ramada va avea loc dezbaterea “Legi pentru viață”. Acest eveniment, “Legi pentru viață”, este unul dedicat persoanelor care suferă de cancer, dar și supraviețuitorilor acestei boli necruțătoare.

Pentru a deschide o punte reală de comunicare între autorități, medici și cei care au trecut sau trec prin această boală, vineri, de la ora 14.00, la Hotel Ramada va avea loc dezbaterea “Legi pentru viață”. La acest eveniment vor participa Alina Gorghiu, ministru al Justiției, senatoarea Nicoleta Pauliuc, prefectul județului Argeș, Radu Perianu, Ionuț Gheorghe, Director CAS Argeș, precum și alți invitați, anunță liberalii în comuniactul transmis.

”Fiecare minut înseamnă viață!”

Săptămâna trecută, Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș și Ionuț Gheorghe, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, au participat la conferința „Cancer Survivor”, organizată de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, învingătoare a acestei boli.

”Cancerul nu mai trebuie să fie o condamnare la moarte! Oamenii trebuie să știe că acest diagnostic nu înseamnă sfârșitul. Înseamnă o bătălie grea. Dar victoria poate fi obținută. Iar victoriile trebuie celebrate. Asta facem noi astăzi aici. Și mai facem ceva. Ceva ce poate fi totul pentru cei care în momentul ăsta se află pe un pat de spital. Sau își așteaptă rândul la chimioterapie. Transmitem speranță, asta facem astăzi. Le spunem celorlalți că și ei pot reuși. Că și ei pot sărbători, anul viitor, aici, cu noi”, a transmis senatoarea Nicoleta Pauliuc, la conferința ”Cancer Survivor”, potrivit sursei citate.

Cei de la PNL Argeș amintesc că în Argeș se poate face multe în lupta cu cancerul. Spitalul de Boli Cronice Călinești este esențial pentru Strategia Națională pentru Combaterea Cancerului. În această unitate spitalicească se fac îngrijiri paliative, care sunt critice pentru bolnavii oncologic. ”Cu toții trebuie să înțelegem că pentru bolnavii de cancer fiecare minut, cu acțiuni concrete pentru combaterea cancerului, înseamnă viață!”, se arată în comunicatul transmis.

Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CNAIR caută soluţii tehnice. Transfăgărășanul – deschis o perioadă cât mai lungă din an

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș