JOI! Voltaj Simfonic, la Filarmonica Pitești!

de | 30.10.2023 12:30 | Pitești, Lifestyle

  • Super concert la Filarmonică!

Nu uitați! Joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc concertul rock simfonic susținut de orchestra simfonică a instituției, dirijoare, Simona Strungaru și binecunoscuta trupă rock Voltaj. Evenimentul este organizat de Filarmonica Pitești.

Simona Strungaru, este pianistă, dirijoare, orchestratoare și compozitoare de muzică de film. Aceasta a absolvit, în 2010, masteratul la Conservatorul din Amsterdam, unde a studiat pianul cu profesorul Jan Wijn și dirijatul orchestral cu Lucas Vis. Ca dirijor, a condus, printre altele, Orchestra de Cameră a Radiodifuziunii Române, Orchestra Operei Maghiare din Cluj-Napoca, Orchestra și Corul Filarmonicii „Oltenia” Craiova. În 2015, a lansat orchestra și conceptul Simona Strungaru Symphonics în cadrul Nopților Albe ale Bucureștiului, interpretând, în premieră, compoziția proprie „Simfonia I Gaston pentru orchestră și live visuals”. A realizat concerte pentru Festivalul Internaţional „Animest”, Festivalul Filmului German, Festivalul de Film „Transilvania”, Festivalul „Săptămâna Internațională a Muzicii Noi” București. A mai condus orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești în stagiunile trecute.

Simona Strungaru

Trupa Voltaj a cunoscut de-a lungul timpului mai multe componențe, aceasta fiind înființată în anul 1982. Indiferent de numele care s-au succedat în trupă, de perioada hard rock&heavy metal, sau electro&pop-rock, succesul nu a întârziat să apară. Voltaj a câștigat premiul pentru „cea mai bună prestație a unei trupe românești la MTV Europe Music Awards” și a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovizion cu piesa „De la capăt”.

Trebuie menționat faptul că, fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 100 de lei sau 120 de lei funcție de categoria locului.

Cei interesați pot achiziționa biletele de pe www.bilete.ro sau le pot fi procurate de la casa de bilete a instituției.

 

Foto: Filarmonica Pitesti.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Centrul Cultural Pitești – Lista evenimentelor din perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole