Vremea schimbă foaia, din nou! Când revine căldura

de | 29.03.2023 08:05 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Vremea schimbă foaia, din nou! Când revine căldura

Ultimele zile au fost extrem de reci pentru perioada în care ne aflăm, fiind în vigoare cod galben, portocaliu, dar și roșu de vânt puternic.

Meteorolgii vin, însă, cu vești bune și ne anunță că frigul nu va mai ține mult, iar vremea se va încălzi, treptat, în zilele următoare.

Până atunci, speciliștii avertizează că astăzi vremea va fi și mai rece decât a fost marți.

Este o schimbare semnificativă în aspectul vremii. Am trecut de la temperaturi de 20 și peste 20 de grade la temperaturi de 4…5 grade în nordul teritoriului, până la cel mult 10…12 grade în sud, pe parcursul zilei de marți, pentru că miercuri va fi și mai rece de atât. Vorbim de 2…3 grade în partea de nord a țării și cel mult 10…11 grade în partea de sud”, a transmis meteorologul Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Vremea rece a fost determinată de o masă de aer polar care a ajuns în țara noastră și va ține până miercuri seara, potrivit meteorologilor. Din fericire, începând de joi vremea se va încălzi în toate regiunile țării, iar în weekend temperaturile vor ajunge chiar și la 15 grade celsius.

Pentru că o masă de aer cald va avansa către teritoriul țării noastre, astfel încât de joi se va încălzi în toată țara, vineri, sâmbătă și duminică deja vom vorbi de temperaturi de 10 și chiar peste 15 grade la amiază”, a adăugat meteorologul Alina Șerban.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vești rele! Furia vântului va ține până mâine seară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole