anchetaonline.ro

Teilor îşi continuă expansiunea internaţională cu un nou magazin în Bulgaria

de | 29.03.2023 07:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic

Brandul de bijuterii Teilor, fondat în urmă cu un sfert de secol de argeșeanul Florin Enache, îşi continuă expansiunea pe pieţele internaţionale. Astfel, luna aceasta, a deschis cel de-al patrulea magazin din Bulgaria, în centrul comercial Plovdiv Plaza, fiind la prima prezenţă în acest oraş şi primul magazin în afara capitalei Sofia. Astfel, lanţul internaţional de bijuterii de lux Teilor ajunge la 65 de magazine fizice în cinci ţări, dintre care 15 în străinătate:  România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Cehia.

„În 2023, ne dorim să ne consolidăm prezența în piețele internaționale în care activăm. Deschiderea noului magazin din Plovdiv marchează un nou pas al expansiunii în Bulgaria, prima graniță pe care Teilor a trecut-o în afara României. Noutatea constă în faptul că este și primul magazin pe care îl deschidem în afara Sofiei, unde suntem deja prezenți în trei centre comerciale”, a declarat Willy Dicu, CEO Teilor.

Potrivit acestuia, Teilor va continua procesul de expansiune, focusându-se pe pieţele externe. Până în 2024, va continua să deschidă noi magazine în ţările în care brandul piteştean este deja prezent, iar din 2025, compania are în plan extinderea în Germania, Austria, Slovacia, dar și alte piețe, vizând să deschidă noi magazine în locații premium.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fiii lui Benone Lazăr au cerut insolvenţa Lazăr Company Junior

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Florin Enache | Germania | Polonia | Teilor | Ungaria