Noutate anunțată de WhatsApp! Aceste mesaje vor putea fi recuperate

de | 27.12.2022 18:41 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Încă o schimbare a fost anunțată de WhatsApp! Compania va introduce o nouă funcție, așteptată de mulți dintre utilizatori, și anume „Accidental Delete”. Cu ajutorul acesteia, oamenii își vor putea recupera mesajele șterse din greșeală.

Însă, funcția poate fi accesată în primele 5 secunde după ce o persoană a șters accidental un mesaj prin funcția „Delete for me”.

Potrivit go4it.ro, ștergerea mesajelor este posibilă din anul 2017 la WhatsApp, fiind disponibilă atât în cazul conversațiilor individuale, dar și în cazul discuțiilor din grupurile de chat.

Utilizatorii WhatsApp își vor putea trimite mesaje singuri

De asemenea, potrivit unei alte funcții care nou introduse, utilizatorii își pot trimite mesaje singuri.

Utilizatorii își vor găsi propriul contact în fruntea listei din agenda personală, „You”, pe care îl pot selecta pentru a începe o autoconversație. Această funcție este utilă pentru a trimite notițe, numere de telefon, link-uri sau imagini.

Totodată, va exista opțiunea de fixare a conversației în partea de sus a listei.

Mai mult, un alt anunț recent se referă la sincronizarea conversațiilor între diferite dispozitive, la WhatsApp. Este vorba despre funcția multi-device care va permite conectarea până la 4 telefoane sau tablete cu același număr de telefon.

Deocamdată, versiunea de probă poate fi disponibilă pentru un număr mic de utilizatori.

După ce vă conectați contul de WhatsApp la un nou telefon mobil, istoricul de chat va fi sincronizat pe dispozitivele conectate. Întrucât este vorba de o versiune beta, este posibil ca unele caracteristici să nu fie încă disponibile, de exemplu, posibilitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele lungi de stickere”, anunță Wabetainfo.

Momentan, Meta nu a anunțat când va fi făcută actualizarea pentru toți utilizatorii.

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni compania a lansat funcția Communities, care are scopul de a lăsa utilizatorilor posibilitatea de a face grupuri de discuții mai mari.

Aceste grupuri vor fi mult mai structurate și vor ajuta organizațiile, dar nu numai, să stabilească o relație de comunicare tot mai bună.

Potrivit setărilor de administrare, funcția va oferi posibilitatea de a fi efectuate apeluri video și audio la care pot participa 32 de oameni în același timp. De asemenea, va permite distribuirea sondajelor și a unor fișiere mai mari, de până la 2 GB.

În ceea ce privește numărul de persoane acceptate, grupurile noi pot fi formate din 1024 de utilizatori.

Mesajele vor putea fi șterse de către administratori, iar acces la grupuri vor primi doar membri invitați, nefiind vizibile pentru toți utilizatorii.

Foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prognoza meteo actualizată! Cum va fi vremea de Revelion

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: