WhatsApp va avea noi funcții! Sunt așteptate de toți

de | 15.08.2022 15:11 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

WhatsApp vine cu o veste bună pentru utilizatori. În curând, aceștia vor putea să părăsească anumite grupuri „în tăcere”, fără ca celelalte persoane din grup să primească notificare cu privire la plecare.

Potrivit reprezentanților companiei, în acest fel, utilizatorii vor evita situațiile generate de această acțiune, când se întâmpla ca respectivul utilizator să fie abordat în privat și întrebat de ce a părăsit grupul.

Totodată, WhatsApp lucrează la o funcție care nu ar mai permite să se facă capturi de ecran ale mesajelor „View Once”. În acest fel, utilizatorii nu vor putea să distribuie informații sensibile cu alte persoane.

O altă funcție despre care s-a discutat și care va fi lansată curând este cea care dă voie utilizatorilor să își ascundă actualizările de stare pentru anumite contacte din listă. Acest lucru va putea fi făcut prin opțiunea „My Contacts except”.

Astfel, oamenii vor putea să decidă cine poate vedea poza de profil Despre și starea Ultima vizionare pe aplicația WhatsApp.

Ultima dată când ați fost văzut, poza de profil, datele personale sau statusul vostru vor fi disponibile pentru contactele din agenda pesonală, cu excepția celor pe care le excludeți”, au anunțat reprezentanții WhatsApp.

Foto Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Neobișnuit! Pisicile dintr-un oraș- ținute în izolare timp de 3 luni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole