5,3 milioane euro – prețul de vânzare pentru o proprietate spectaculoasă din Topoloveni!

de | 16.01.2023 09:58 | Știri, Economic, Județean, Topoloveni

Un conac cu 12 dormitoare și 14 băi a fost scos la vânzare pe site-urile de imobiliare. Acesta este denumit „Ion Mihalache”, deși nu este identificată o legătură directă cu familia marelui om politic, fiind doar așezat în localitatea de baștină a acestuia. Proprietatea se întinde pe 5 hectare, imobilul este realizat în 2007 și prețul cerut este de 5,3 milioane euro.

„Un întreg deal, vizavi de Biserica Inuri. Domeniu autentic, într-un peisaj mirific, o destinație turistică sau rezidență de prestigiu, cuprinzând conacul realizat după arhitectura veche, o vilă generoasă și anexe, pe un teren împădurit, cu grădini, poteci, terase, foișor, seră, puț, panouri fotovoltaice. Interioare impresionante, mobilier sculptat creând un decor uluitor, terase cu panoramă splendidă!” –  este descrierea ce însoțește anunțul de vânzare, iar pozele sunt elocvente.

Conacul se vinde cu tot mobilierul aferent, inclusiv cel de pe terasele exterioare. Casa, amenajată într-un stil shabbychic, este pretabilă pentru a fi transformată în pensiune, dat fiind atât numărul de camere, dar și suprafața de teren, ce excelează la capitolul plante ornamentale, arbori și arbuști. De asemenea, este avantajată și de accesul facil dinspre autostrada București – Pitești, care are descărcare pe Topoloveni, ceea ce i-ar putea asigura un flux de turiști, dornici de evadare și relaxare.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole