Un bărbat de 46 de ani din Slatina s-a sinucis! Ce mesaj a lăsat pe factura de curent

de | 11.07.2022 18:39 | Eveniment, Național, Știri

  • Un bărbat de 46 de ani din Slatina s-a sinucis!

 

Viața tot mai grea, traiul din ce în ce mai scump, facturile uriașe la gaze sau curent, toate acestea contribuie la un stres în plus al românului.

Foarte multe persoane ajung la depresie sau disperare din cauza traiului tot mai greu iar unii chiar renunță la viață.

 

bărbat depresie

 

Este cazul și unui bărbat din Slatina care s-a sinucis zilele trecute iar astăzi, 11 iulie, a fost găsit în garsoniera în care locuia, în stare de putrefacție.

Se pare că în garsonieră a fost găsit un plic, o factură pe care era scris mesajul: „Ultima variantă, o moarte”.

Bărbatul avea 46 de ani și a fost angajat la ARLO Slatina. Se pare că de curând aflase că intrase în șomaj tehnic.

Polițiștii fac cercetări pentru a descoperi ce s-a întâmplat exact în acest caz.

 

La data de 11 iulie, în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliu său, din municipiul Slatina.

Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului“, au transmis reprezentanții Poliţiei Olt. 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole